Google Adsense Kodu

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak

Dokuz Eylül Üniversitesi

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alacak

Başvurular 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ve kanunda belirtilen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme  ve Atanma  Yönetmeliği  ile  Üniversitemizin  Yükseköğretim  Kurulu  Başkanlığınca onaylanan Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme-Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları’na göre yapılacaktır.

İlan Bilgileri

  • İlan Sahibi: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 
  • İlan Numarası: YOK847287
  • Şehir: İZMİR
  • İlan Türü: PERSONEL ALIMI
  • Resmî Gazete Yayım Tarihi: 12.06.2023

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden
 

Üniversitemiz  birimlerine  2547  sayılı  Yükseköğretim  Kanunu’na  göre  aşağıda  belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Profesör  kadroları  daimi  statüde  olup,  başvuracakların  başvurdukları  anabilim  dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, Doçentlik Belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosya veya 1 (bir)  nüsha  dosya  ile  bu dosyadaki  belgeleri  içeren  salt  okunur  6  (altı)  nüsha  CD/flash  bellek ekleyerek; bu ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Doçent  kadroları  daimi  statüde  olup,  başvuracakların  başvurdukları  anabilim  dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosya veya 1 (bir) nüsha dosya ile bu dosyadaki belgeleri içeren salt okunur 4 (dört) nüsha  CD/flash  bellek  ekleyerek Doçentlik  Belgelerinin  onaylı  örnekleri  ile  birlikte,  bu  ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

https://yemekciyiz.net/

Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine  kısa özgeçmişlerini,  Doktora  belgelerini  ve  yayınlarını  kapsayan  4  (dört)  nüsha dosya  veya  1  (bir)  nüsha dosya  ile  bu  dosyadaki  belgeleri  içeren  salt  okunur  4  (dört)  nüsha CD/flash  bellek  ekleyerek  bu ilanın  yayım  tarihinden  itibaren  15  (on  beş)  gün  içerisinde  ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.

Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitemiz web sayfasında bulunmaktadır.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

NOT: (*) bulunan anabilim dallarında İngilizceden Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil  Öğretimi  ve Yabancı  Dille  Öğretim  Yapılmasında  Uyulacak  Esaslara  İlişkin  Yönetmelik’te belirtilen şartlara sahip olmak.

BİRİM/ANABİLİM DALI/PROGRAMIUNVANADETNİTELİKLER
BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ
Resim-İş EğitimiProfesör1Plastik Sanatlar alanında doçentliğini almış olmak.
Grafik tasarımda biçim içerik ilişkileri ve tipografi alanında çalışmaları olmak.
Sınıf EğitimiProfesör1Sınıf Öğretmenliği Eğitimi alanında doçentliğini almış olmak. Sınıf içi öğrenci ilişkileri ve akran arabuluculuk konularında çalışmaları olmak.
Sınıf EğitimiDr.
Öğr.Üyesi
1Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanlar Eğitimi (Matematik Öğretmenliği) alanında doktorasını yapmış olmak. Sınıf öğretmeni ve adayları, ilkokulda matematik öğretimi ve matematiksel modelleme alanlarında çalışmaları olmak.
Türk Dili ve Edebiyatı EğitimiDr.
Öğr.Üyesi
1Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği alanında doktorasını yapmış olmak. Klasik Türk Edebiyatı ve eğitimi ve değerler eğitimi alanlarında çalışmaları olmak.
DENİZCİLİK FAKÜLTESİ
Tedarik Zinciri Yönetimi (*)Profesör1Pazarlama alanında doçentliğini almış olmak.
Tedarik zinciri yönetimi ve deniz lojistiği hizmetleri pazarlaması konularında çalışmaları olmak.
Tedarik Zinciri Yönetimi (*)Profesör1Muhasebe alanında doçentliğini almış olmak. Lojistik ve denizcilik işletmelerinde muhasebe ve finans uygulamaları konularında çalışmaları olmak.
Tedarik Zinciri Yönetimi (*)Dr.
Öğr.Üyesi
1Denizcilik İşletmeleri Yönetiminde doktorasını yapmış olmak. Ulaştırma politikaları alanında çalışmaları olmak.
Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği (*)Dr.
Öğr.Üyesi
1Mekatronik Mühendisliğinde doktorasını yapmış olmak. Deniz ulaştırması alanında mekatronik sistem tasarımı ve robotik sistem uygulamaları alanlarında çalışmaları olmak.
İLAHİYAT FAKÜLTESİ
Din PsikolojisiDoçent1Felsefe ve Din Bilimleri alanında doçentliğini almış olmak. Psikanaliz ve Din Psikolojisi, Moral Gelişimi ve Dinsel Psikopatoloji alanlarında çalışmaları olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
YöneylemDoçent1Nicel Karar Yöntemleri alanında doçentliğini almış olmak. Makine öğrenme teknikleri ve zaman serileri konularında çalışmaları olmak.
Muhasebe ve FinansmanDr.
Öğr.Üyesi
1İşletmede doktorasını yapmış olmak.Turbo sertifikalar ve finansal bulaşma konularında çalışmaları olmak.
İktisat TeorisiDr.
Öğr.Üyesi
1İktisatta doktorasını yapmış olmak. İktisadi bölüşüm ve finansallaşma konularında çalışmaları olmak.
İŞLETME FAKÜLTESİ
Üretim Yönetimi ve Pazarlama (*)Profesör1Pazarlama alanında doçentliğini almış olmak.
İnovasyon, sürdürülebilirlik ve kalite konularında çalışmaları olmak.
Uluslararası Finans ve Bankacılık (*)Doçent1Finans alanında doçentliğini almış olmak. Finansal
piyasalarda risk modellemesi ile karbon piyasası ve sürdürülebilir finans alanında çalışmaları olmak.
İktisat Tarihi (*)Doçent1Makro İktisat alanında doçentliğini almış olmak. Ulaşım ekonomisi ve ağ analizi üzerine çalışmaları olmak.
Yiyecek- İçecek Yönetimi (*)Dr.
Öğr.Üyesi
1Turizm İşletmeciliğinde doktorasını yapmış olmak. Otel ve restoran işletmeleri ile müze yönetimi alanında çalışmaları olmak.
MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yapı BilgisiDr.
Öğr.Üyesi
1Yapı Bilgisinde doktorasını yapmış olmak. Tarihi ve dini yapılarda akustik çalışmaları olmak.
ŞehircilikDr.
Öğr.Üyesi
1Peyzaj Mimarlığında doktorasını yapmış olmak.Kentsel Peyzaj ve Kentsel Yeşil Alanlar konularında çalışmaları olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mineraloji-PetrografiProfesör1Yer Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Magmatik Petroloji, Duraylı İzotop Jeokimyası ve Skarn Mineralojisi konularında çalışmaları olmak.
Mekanik (İnşaat)Profesör1İnşaat Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Deneysel yapı mekaniği ve dinamiği konularında çalışmaları olmak.
Endüstri MühendisliğiProfesör1Endüstri Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Üretim planlama ve Kontrol ve Şehir Lojistiği konularında çalışmaları olmak.
Tekstil TeknolojisiProfesör1Tekstil Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. İplik üretim teknolojileri ve tekstil kalite kontrolü alanında çalışmaları olmak.
Malzeme BilimiDoçent1Malzeme ve Metalurji Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Nano malzemeler, seramik, yarı iletken ve elektronik malzemeler konularında çalışmaları olmak.
Üretim MetalurjisiDoçent1Malzeme ve Metalurji Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak.
UlaştırmaDoçent1İnşaat Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Modifiye bitümler alanında çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİ
Acil TıpProfesör1Acil Tıp alanında doçentliğini almış olmak ve Toksikoloji alanında doktora yapmış olmak
NörolojiProfesör1Klinik Nörolofizyoloji yandal uzmanı olmak. Nöroloji alanında doçentliğini almış olmak. Multipl skleroz ve nöroimmunoloji alanında çalışmaları olmak.
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıDoçent1Çocuk Metabolizma Hastalıkları uzmanı olmak. Çocuk Metabolizma Hastalıkları alanında doçentliğini almış olmak.
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıDoçent1Sosyal Pediatri alanında doktora yapmış olmak.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında doçentliğini almış olmak.
Çocuk Sağlığı ve HastalıklarıDoçent1Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları alanında doçentliğini almış olmak. Pnömokoklarda Taşıyıcılık, Stafilokoklar ile Epidemiyolojik ve COVİD-19 varyantları konularında çalışmaları olmak.
İç HastalıklarıDoçent1Hematoloji alanında doçentliğini almış olmak. CAR- T hücre ve hücresel tedaviler ile ilgili deneyimleri olmak. Klinik araştırmalar ile ilgili uluslararası kabul gören kuruluşlar tarafından verilen sertifika eğitimini almış olmak.
Göğüs HastalıklarıDoçent1Göğüs Hastalıkları uzmanı olmak. İş ve Meslek Hastalıkları yandal uzmanı olmak. İş ve Meslek Hastalıkları alanında doçentliğini almış olmak. İş hijyeni, ergonomi ve genotoksisite alanında çalışmaları olmak.
Spor HekimliğiDr.
Öğr.Üyesi
1Spor Hekimliği uzmanı olmak.
Kadın Hastalıkları ve DoğumDr.
Öğr.Üyesi
1Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olmak.
Tıbbi GenetikDr.
Öğr.Üyesi
1Tıbbi Genetik uzmanı olmak.
Plastik ve Rekonstrüktif ve Estetik CerrahiDr.
Öğr.Üyesi
2Plastik ve Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olmak. El ve Mikrocerrahi alanında çalışmaları olmak.
İç HastalıklarıDr.
Öğr.Üyesi
1İç Hastalıkları uzmanı olmak. Nefroloji yandal uzmanı olmak.
İç HastalıklarıDr.
Öğr.Üyesi
1İç Hastalıkları uzmanı olmak. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları yandal uzmanı olmak.
İç HastalıklarıDr.
Öğr.Üyesi
1İç Hastalıkları uzmanı olmak. Gastroenteroloji yandal uzmanı olmak.
TURİZM FAKÜLTESİ
Turizm İşletmeciliğiDr.
Öğr.Üyesi
1Turizm İşletmeciliğinde doktora yapmış olmak. Turizm işletmelerinde RFID teknolojileri, dinamik paketleme ve seyahat acentalarında uzmanlaşma konularında çalışmaları olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU
Tıbbi Görüntüleme TeknikleriDoçent1Fizik alanında doçentliğini almış olmak. Nükleer Kuadrupol Rezonans ve magnetik nanoparçacıkların biyomedikal uygulamaları konusunda çalışmaları olmak.
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ
Atatürk İlkeleri ve İnkılap TarihiProfesör1Atatürk İnkılapları ve Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında doçentliğini almış olmak.Türk Mizah Dergileri ve Salgın Hastalıkların Tarihi konularında çalışmaları olmak.
DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ ENSTİTÜSÜ
Deniz BilimleriProfesör1Deniz Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Sayısal sirkülasyon modelleri kullanarak operasyonel tahmin ve denizde kayıp insan/nesne tahmini konularında çalışmaları olmak.
Deniz BilimleriDoçent1Deniz ve Gemi Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. Tunicata, Ascidiacea sistematiği ve denizel omurgasız, denizel omurgalı canlılarda ağır metal birikimi konularında çalışmaları olmak.
Deniz TeknolojisiDr.
Öğr.Üyesi
1Kıyı Mühendisliğinde doktorasını yapmış olmak. Denizlerin fiziksel oşinografik dinamikleri ve hidrografisi konularında çalışmaları olmak.